introduction

eli kuka?

Arto Mieskolainen

Olen yksinyrittäjä ja palvelumuotoilun maisteriopiskelija Vantaan Kivistöstä

Vihreissä olen ollut jäsenenä jo yli kymmenen vuotta, sillä minä uskon siihen yhteiskuntaan jota me yhdessä olemme rakentamassa. Suomi, Eurooppa ja koko muu maailma ovat lähitulevaisuudessa suurten ja kipeiden muutosten edessä, eikä vain pelkästään johtuen ilmastomuutoksesta. Näissä muutoksissa pärjäävät ne yhteiskunnat, joissa tiekartta tulevaisuuteen on kunnossa. Suomessa Vihreä tiekartta on realistisin, yhdenvertaisin, oikeudenmukaisin sekä kaikin puolin kestävin.

Kaiken poliittisen toimintani ainoa tarkoitus on varmistaa, että tämä pallo jää tuleville sukupolville paremmassa kunnossa kun mitä se oli omana aikanamme. Eikä pelkästään ilmaston osalta, vaan myös ihmisoikeuksien, yhdenvertaisuuden sekä turvallisen arjen osalta.

Mukanani tuon rohkeutta, ratkaisukeskeisyyttä, yhteistyökykyä, näkemyksellisyyttä sekä jämäkkyyttä päätöksentekoon.

01.

Missioni

Rakentaa Suomesta yhteiskunta, joka toimii tiennäyttäjänä modernin maailman ongelmien ratkaisemisessa. Päivittää pohjoismainen hyvinvointivaltion malli versioon 3.0 kestävästi ja reilusti – taloudellisesti kestävällä tavalla. 

02.

visioni

 Minun Suomeni on kansainvälinen, osaava ja monikulttuurinen.

Suomi, jossa ihmiset ovat onnellisia ja voivat elää sekä toimia osana yhteiskuntaa turvallisesti. Jokaisella on oikeus olla oma itsensä ja elää omannäköistään elämää.

03.

tarinani

Passiivisen sivustaseuraajan aika on ohi ja on tullut aika siirtyä sanoista tekoihin. Uskon yksilön kykyyn vaikuttaa ja aikaansaada muutosta ympärillään. Aina tämä ei ole helppoa, mutta sisukkaana toimijana en anna helposti periksi. 

Politiikka on meidän kaikkien yhteisistä asioista huolehtimista ja tähän tekemiseen suhtaudun suurella nöyryydellä.

mukana myös näissä